Współpraca przy organizacji gali dotyczy zapewnienia:

- stołów pod bufet z obrusami;  

- okrągłych stolików koktajlowych;

- dekoracji stołów;

- zastawy stołowej;

- wykwalifikowanej obsługi kelnerskiej;

- propozycji menu, w tym: 

dania podane w formie bufetu: 

1.      poczęstunek w formie eleganckich przekąsek finger food, przekąsek w kieliszkach – monoporcjach – min. 5 propozycji;

2.      słodki bufet: ciasto (min. 3 rodzaje), owoce; 

3.      napoje: woda mineralna, soki, kawa, herbata.

 

Zawartość oferty: kalkulacja dla 80 osób dla, których planowane jest wydarzenie:

1. należy podać cenę jednostkową brutto na osobę;

2. należy załączyć przykładowy wariant menu;

3. należy podać liczbę osób bezpośrednio obsługujących gości (liczba kelnerów); 

4. doświadczenie oferenta w zakresie obsługi cateringowej tego typu lub podobnych wydarzeń na co najmniej 80 osób;

5. doświadczenie oferenta w zakresie współpracy z Urzędem Miasta Torunia przy organizacji dużych wydarzeń sportowych, kulturalnych.

 

Kryterium oceny ofert:

1. Cena brutto oferty - 50%,

2. Propozycja menu oraz doświadczenie oferenta we współpracy z organizatorem wydarzenia – 50%.

Łącznie badana oferta może otrzymać maksymalnie 100 punktów.

Proszę o przedstawienie oferty na wykonanie powyższej usługi w terminie do dnia 23.01.2023 r. do godz. 13.00 wyłącznie w formie elektronicznej na adres: k.wierzbowska-nowak@um.torun.pl .
Informuję, że termin realizacji zamówienia to 3 marca 2023 r.



Załączniki:

Zapytanie ofertowe catering WSiR Mecenas Sportu 2022